Hvem er vi

PCAQ

 

 

Catiwheels startede som en hobby med passion for biler, og udviklede sig til professionel rådgivning i alt inden for fælge, dæk og tilbehør.

 

 

Hvordan kan fælge og dæk være en passion?

 

”Det der gør det spændende at arbejde med fælge, dæk og biltilbehør er netop, at kombinationsmulighederne er uendelige. - Mange biler har særlige mål og fabrikeres f.eks. med forskellig størrelse bremser og bremsekalibre, du kan vælge mellem et utal af designs. - Bl.a. derfor er det ikke en lagervarer du køber hos os!” siger Peter Aggersbjerg, der er den professionelle drivkraft og den personlige rådgiver du møder i telefonen, når du ringer 40 50 83 88. 

 

 

Hvor svært kan det være? Er dæk og fælge ikke bare en lagervarer?

 

Derfor er det ikke kun lagervarer du køber hos os!

 

Skal det være rigtig skarpt, kan du vælge at få forskellig størrelse hjul bag og foran på bilen, og der skal måske indsættes hub-kit for at få det helt rigtige look, hvor hjulene står lige til skærmkanten. 

 

De fleste nyere biler kører med TPMS-ventiler, der holder øje med dæktrykket. TPMS-ventilerne bliver monteret i forbindelse med samling af fælg og dæk. Når fælg og dæk samles, bliver hjulet testet med vejtryk i en konfigurator. Så er du helt sikkert og godt kørende!

 

 

Vi sælger dig det rigtige!

 

Peter har mere end 20 års erfaring, og følger dagligt udviklingen i branchen. Det er din sikkerhed for, at du får netop den kombination af hjul til bilen, der matcher din smag i design og dit kørselsbehov. – Det skal se godt ud!

 

 

  • Professionel rådgivning– få den skarpeste kombination til netop din bil!
  • Vi leverer komplethjul– klar til at sætte på din bil!
  • Levering over hele landet– til din adresse eller et værksted nær dig. – Vi anviser gerne nærmeste værksted.

 

Du er velkommen i vores showroom efter aftale. 

Catiwheels.dk

V/ SUPA Handel Aps

Ellekærvænge 1 

Slagslunde

3660 Stenløse

+45 4050 8388

peter.aggersbjerg@yahoo.dk

CVR 38253964